30 Temmuz 2006

sev(iş)mek hep biraz ............

sonsuzluğun içindeyken sessizliği düşünürmüş hep, sebepsizliği birde..ama niye, neden, hiç bilmeden dönermiş etrafında ışığın yorgun bir pervane gibi..hep döne döne..hep yana yana..on sekizinde, uzakta..son bir çırpınmayla günebakan gibi güneşe dönmek istermiş yüzünü..ateşböceği olmak istermiş, kıçını aydınlatmaktan aciz..bir siyah-beyaz fotoğrafta kalmış çocuksu gülmeleri..
Cuma'nın gelmesini beklermiş her cuma günü içindeki zehiri boşaltabilmek için belkide..bacakarasından dökülürken kelimeler parmak uçlarında pıhtılaşmış akıntısı..dudaklarında hafif bir tebessüm gibi kalmış damla damla terinin tuzu..bembeyaz bakir kar örtüsü masmavi bir okyanus olmuş ayaklarının altında hiç farkettirmeden..kokusu, tadı başkalaşmış kozasından yeni çıkmış bir kelebek gibi..

3 yorum:

SoSo dedi ki...

Kozasından çıktığına göre uyuşukluk devresi geçmiş demektir.Koza devresinde iç organlar kaynaşarak ergine özgü hal alırlar.Seninde düşüncelerin koza evresinde değişime uğradı ve sabitlendi sanırım.Kozandan çıktığına göre yolunu çizmiş olmalısın.
HOLOMETABOLA....

asuahua dedi ki...

walla ordan öyle mi görünüyo bilemiorum ama bende bi değişiklik yok..koza çıkma falan hikaye bunların hepsi..hala takılıyorum kafama göre..ordan oraya..

Adsız dedi ki...

i