2 Aralık 2007

bir acı ajitasyonun anatomisi...


Çarşamba sabahı başlayıp da kas gevşeticilere, ağrı kesici haplara ve iğnelere rağmen sadece şiddetinde biraz azalma olan, aksine gitgide sol kolumu ve omzumu da içine alan, ayrıca sol kürek kemiğime şu an milimini tam olarak veremiyeceğim ama fazla ince olmayan bir inşaat demirinin ileri geri oynatılması suretiyle beynimde, boynumda ve sol dirseğimde kısa devreler oluyormuş hissini veren, boynumu ve sırtımı dik tutmamı engelleyen, hareketlerimi estetik öğelerden yoksun tıpkı Quasimodo edasıyla sergilemeyi bırakın, çoğu zaman oturmama bile müsade etmeyip sadece sağ tarafımın üstüne yattığım zaman biraz hafiflediği için sağ omzumun da geçici sürelerle felç olmasına ve oldukça rahatsızlık verici bir boyunluk takmama sebep olan ağrımın tek güzel yanı, uzun zamandır onları dört gözle okumamı bekleyen kitaplarımı ve seyretmemi bekleyen dvdlerimi afiyetle sindirmiş olmamdır.

Yaşasın fibromiyalji!!!

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Afiyet olsun, üzerine bir kahve istermisiniz efenim?

asuahua dedi ki...

acı olsun zahmet olmazsa...

Arolium dedi ki...

geçmiş olsun aplacım ya. sende sakın bizim ozi gibi ankilozan spondilit sakroilleit olmada uraşmayalım :)
iyi davran kendine..

asuahua dedi ki...

çok mersi..yok öyle alengirli şeyler değil benimkiler..biraz da aralara boyun fıtığı başlangıcı serpiştirdik, oldu..afiyetlen gün sayıyoz şimdi..

Orcrist dedi ki...

çok geçmiş olsun asucum, kitap okumak zor oluyordur sanırım :P en kısa zamanda iyileşesin, kuş gibi kafanı her tarafa çevirebilesin...

asuahua dedi ki...

çok teşekkür orcristciiimm..ah ah işallah dicem ama bundan sonra biraz zorlanıcaz galiba boynum ve ben :( mr sonuçları sonuçladı beni.. :( :))))

morticia dedi ki...

naz naz hepsi:P

geçmişler olsun yafrucum..

asuahua dedi ki...

çok tenk yu..
naz kısmını dün gece uğurladım :(

Unknown dedi ki...

çok geçmiş olsun asujum. onun çaresi akupunktur diim bak sana. bulabilirsen uzmanını kesin yaptır.